Wat kun je verwachten van deze coaching?
Ita Est werkt met een unieke methode om teams en individuen op een relatief snelle manier inzicht te geven in de samenwerking, posities en basisbehoeften. De CREF methode.
CREF staat voor: Circle Reprint Emotional Foundation. Bij de CREF methode wordt er gewerkt met het CREF model. Dit model bestaat uit een cirkel van de 7 levensbehoeftes. Door de cirkels in te zetten ontstaat er een helder inzicht in onvolledige of ontbrekende levensbehoeftes (Circle). Vanuit dat vertrekpunt kan er gericht worden hersteld of ontwikkeld (de Reprint). Vervolgens ontstaat er een volledige persoonlijke verbinding (Emotional). Het basisvertrouwen van het team wordt versterkt (Foundation).
Bijzonder aan de CREF methode is dat gewerkt wordt met het paard in combinatie met NLP technieken en systemisch werken. Het gedrag van het paard zegt soms meer dan duizend woorden.

Thema’s die wij begeleiden zijn:

 • op weg naar zelf sturende of organiserende teams
 • onderzoeken van teamconflicten
 • verbeteren van samenwerking
 • meer plezier in het werk


  Hoe?
  De training duurt een dag waarin s’morgens geïnventariseerd wordt welke basisbehoefte aandacht nodig heeft. s’Middags wordt aan de hand van die basisbehoefte gewerkt met oefeningen en opdrachten om het team meer basisvertrouwen te geven. Door te werken aan het fundament van een team, zal het team veel beter gaan functioneren. Nadrukkelijk advies is om nazorg / follow up in ogenschouw te nemen.

 • © 2015 Ita Est

  User Login