Ita Est coachbureau werkt samen met coaches en trainers die garant staan voor een weloverwogen en inspirerende werkwijze. Zij hebben elk hun specialiteit.
Persoonlijke aandacht en professionaliteit staan hoog in het vaandel.
jeannet

Jeannet Smulders (oprichter van Ita Est coachbureau en partner van HorSense)
Sinds 1995 is Jeannet (1965) actief met het trainen en coachen van vooral medewerkers in de gezondheidszorg. Werken met mensen is altijd haar passie geweest. Als trainer is zij geschoold vanuit het BVE-veld. Zij is in het bezit van een 2e graads lesbevoegdheid. Jeannet richtte Ita Est in 2007 op. In 2009 heeft zij naast Ita Est, samen met Frans Jaspers HorSense de school voor coaches die werken met paarden opgericht.
Jeannet is geregistreerd senior coach bij de NOBCO. Daarnaast heeft zij het diploma voor stresscounselor in haar bezit. Tijdens het coachingsproces en trainingen gebruikt zij de reflectie van het paard.
Inspireren, creëren en realiseren zijn kenmerkend voor haar werkwijze.

ton
Ton Oude Voshaar
Als manager in de gezondheidszorg heeft Ton (1955) veel ontwikkelingen en implementaties geleid. Dit heeft hem tot een echte people manager gemaakt. Zijn visie is, dat als mensen goed gestuurd worden in hun kwaliteiten en kunnen groeien, ze uitgroeien tot loyale gemotiveerde medewerkers, waardoor de resultaten in omzet en groei voor de onderneming een logisch gevolg is. Als gecertificeerd senior coach is ook Ton geschoold door HorSense. Ton houdt zich voornamelijk bezig met de individuele coaching en begeleid de teamcoachingsessies.
Focus op Visie is zijn motto.
judith
Judy Friesen
Judy (1953) heeft 40 jaar ervaring met kinderen van alle leeftijden. Zij heeft kinderen met hun families begeleid met emotionele problemen binnen de jeugdzorg. Judy heeft ook de opleiding tot counselor gevolgd en kinderpsychologie gestudeerd. Ze begeleid vooral kinderen met hechtingsproblematiek, faalangst, en andere ongrijpbare problemen. De paarden die Judy inzet geven troost en steun in de soms moeilijke trajecten.
Haar motto is; Dare to be yourself.

Mirjam Kuipers
Mirjam Kuipers (1974) is ervaringsdeskundige in het terugvinden van balans na het krijgen van kinderen. Zij heeft aan den lijve ondervonden hoe het is als het niet meer lukt alle ballen hoog te houden en je lichaam en geest je in de steek laten. Zij heeft inmiddels veel ervaring in het begeleiden en coachen van vaders en moeders die op zoek zijn naar het terugvinden van balans of tegen andere problemen aanlopen die ontstaan zijn toen er kinderen kwamen. Zij verzorgt ook team coaching sessies voor technisch bedrijfsleven. Door haar ervaringen als chemisch technoloog is zij bekend met de specifieke uitdagingen die dit vakgebied met zich meebrengt. De paarden helpen tijdens zowel haar individuele- als teamsessies wanneer het gaat om leiderschap, grenzen stellen, duidelijkheid, loslaten, leven in het hier en nu, verdriet en frustratie toelaten, perfectionisme, zelfinzicht of andere thema’s die bij haar coachees of teams spelen. Als gecertificeerd coach geschoold door HorSense heeft zij haar eigen bedrijf opgericht

www.paardenmissie.nl
Haar motto is; “Het verleden heeft je gevormd….jij vormt jouw toekomst”
mirjam
Haar werkwijze: door haar open, eerlijke en nieuwsgierige aard weet ze snel de vinger op zere plek te leggen en gaat ze met behulp van de paarden de (soms pijnlijke) confrontatie aan. Doelgroep: vaders en moeders die balans zoeken of problemen rondom het gezin aan willen pakken.

© 2015 Ita Est

User Login