Trainingen op maat

Trainingen van Ita Est
Naast het aanbod van een aantal trainingen en cursussen werkt Ita Est ook op vraag vanuit organisaties. Werken in een steeds veranderende omgeving vraagt van mensen en organisaties een voortdurende reflectie. Wat is er nodig om geïnspireerd te blijven? Hoe creëren we draagvlak voor nieuw beleid?
De trainingen van Ita Est richten zich op de ontwikkeling van mens, team en organisatie in een telkens veranderend landschap.
Persoonlijk, praktisch en met oog voor resultaat.

Onze trainingen zijn ontwikkeld op basis van veel voorkomende vragen uit de dagelijkse praktijk van klanten. Hoe raken mensen weer geïnspireerd? Wat moet ik in huis hebben om de juiste leiding te geven? Hoe halen we meer uit onze samenwerking? Steeds is er de combinatie van nieuwe dingen aangereikt krijgen en eigen werksituaties inbrengen. De nadruk ligt op ‘doen’. Zodat mensen met inspiratie weer aan het werk gaan.

Een training van Ita Est zet deelnemers in beweging.

Ita Est heeft een eigen unieke trainingslocatie met meerdere ruimten. Het beleven van een training op deze locatie zorgt voor het beter beklijven van de opgedane ervaringen.