Dit is een 3 – daagse training voor medewerkers uit de zorgsector waarin gezocht wordt naar de balans tussen het zorgen en de grenzen daarvan. Hoe maak ik medewerkers weerbaar in de steeds veranderende context van de gezondheidszorg? Hoe voorkom ik dat medewerkers een burn-out krijgen?
Deze training maakt zorgmedewerkers weer bewust van hun handelen in de zorgverlening, wie zij zelf zijn als persoon in een zorgorganisatie en hoe zij effectief kunnen werken.

Voor wie is de training bedoelt
Ben je als verzorgende of verpleegkundige werkzaam in de wijkverpleging of intramurale zorg? Merk je dat collega’s een beroep op jou doen om zelf beter te kunnen functioneren? Dan is deze training iets voor jou!

Doel
Het doel van deze training is het bevorderen van en vaardig worden in het maken van afwegingen in het aangaan van relaties. Aan het einde van de training is er sprake van een versterking van de professionaliteit van de cursist welke bestaat uit in het maken van evenwichtige balans in het maken van zorg gerelateerde keuzes.

Wat levert de training op?
– Inzicht in jezelf krijgen op een dieper en betekenisvollere manier
– Verantwoordelijkheid nemen voor jouw handelen (zelfleiderschap)
– Leren zorgen voor jezelf en daarmee voor een ander

Aanpak
– Een ervaren trainer wisselt theorie en praktische oefeningen met elkaar af. Hierbij ligt de focus op bewustwording van mogelijke aannames en blokkades die gewenst gedrag in de weg staan.
– Door scherpe analyses, waardevolle feedback en focus op gerichte acties ontwikkelt je een helder kader voor zelfleiderschap.

© 2015 Ita Est

User Login